TALLIN ASUKIT

Hevosemme elävät lajinmukaista elämää tarhaten laumassa isossa tarhassa, jossa on vaihteleva maasto ja puustoa suojaamassa sateelta ja auringolta, aamusta iltaan.  Hevosilla on vähintään yksi vapaapäivä viikossa, ja niitä hierotaan ja huolletaan sekä läpiratsastetaan ammattilaisen toimesta säännöllisesti. 

KAMU tekee toistaiseksi vain talutusratsastuksia, hoitotunteja, maastotunteja sekä Kamun hyvin tuntevat, kokeneet vakioratsastajamme voivat vuokrata sitä.

Kamu on 146cm korkea Zemaitukas-rotuinen isoponi, ja se sopii niin lapsille kuin pienikokoisille aikuisillekin. Kamu on superkiltti hoitaa ja käsitellä, ja osaava, koulutettu ratsu (HeB/80cm).Kamu on oiva opetusmestari, koska se ei ole automaatti, vaan vaatii ratsastajalta oikeiden apujen ja istunnan käyttöä toimiakseen hyvin, Kamu osaa myös testata aluksi, eli ratsastajan on hyvä olla topakka, ota pitkä kouluraippa mukaan ja muistuta tarvittaessa Kamua pohkeen taakse raipalla.

  Katsothan, että kun satuloit Kamun, että karvaromaanista näkyy satulan etukaaren ulkopuolella vain reunuskarva. Silloin romaani on oikealla paikalla. Katso kuva satuloinnista vuokraussääntöjen alareunasta.

Kamu nauttii myös maastoilusta.


SALAMA on 155 cm suomenhevonen ja koulutettu ratsu (HeB+/100cm). Salama vaatii topakan käsittelijän, mutta on nöyrä,reipas ja toimiva ratsu ja ratsastaessa sopii kaikentasoisille. 

Ratsastathan Salamalla vain rauhallista ravia. Laukan Salama nostaa paremmin käynnistä, valmistele nosto huolellisesti. Salama on herkähkö suustaan, joten ratsastathan sitä kevyellä kävellä. Tee pidätteet ja myötää heti sen jälkeen, älä jää vetämään, sillä Salama kiihdyttää vauhtia, jos jäät kiinni suuhun. Liian tiukka ohja saa Salaman vain hermostumaan.

Salama osaa olla haastava käsiteltävä ja varsinkin tarhassa se on äksy, joten älä mene tarhaan vaan houkuttele Salama rapisevan pussin ja leipien kanssa portille - anna aina sille kiinniotettaessa leipää tms, jotta se tulee jatkossakin mielellään luokse. Salamaa päitsistä talutettaessa pitää aina olla naru turvan ympärillä, muuten se saattaa lähteä vetämään.Salama rakastaa maastoilua ja voit mennä Salamalla maastoon yksin tai yhdessä muiden ponien kanssa.

Salama sopii kaikentasoisille ratsastajille, mutta tarvitsee topakan käsittelijän ja varustajan. HUOM! Ethän koskaan mene ottamaan Salamaa tarhasta ilman lupaa!

Salamalla voit ratsastaa tunneilla sekä Salaman hyvin tuntevat tallimme vakioratsastajat voivat sitä myös vuokrata.

ELLI

ELLI on 140cm puolalainen risteytysponi ja koulutettu ratsu. Elli on kiltti hoitaa ja käsitellä, lapsetkin voivat hyvin taluttaa ja hoitaa Elliä.

Elli saattaa olla käsiteltäessä vähän häselö, joten ole itse määrätietoinen sen kanssa. 

Ratsastaessa Elli on tykätty poni, sopivan reipas ja tasoltaan HeB  ja hyppää noin 70m, Elli sopii kaikentasoisille ratsastajille. Talvella Elli saattaa olla vähän säikky.

Elli tekee tunnit, vuokraukset, talutusratsastukset.


SVEN

Pikkuinen Sven on kiltti ja reipas pikkukaveri. Sveniltä onnistuu talutusratsastukset, vuokraukset ja Sven on myös tykätty tunneilla :)

Sven on hyvin varma myös maastossa ja hyppää mielellään pieniä esteitäkin tunneilla.

Sven on käytössä tunneilla, vuokrauksissa, talutusratsastuksissa sekä poninhoitotunneilla. Svenin voit vuokrata myös 2 kertaa viikossa kuukausihintaan 150eur.

AKSU

Aksu on superkiltti ja taitava Haflinger-ruuna, Aksu osaa HeA-asiat ja  Aksu sopii kaikille vauvasta vaariin:) 
Aksu on käytössä tunneilla ja vuokrauksissa, Aksulle voit ottaa myös kuukausisopimuksen vuokraukseen 2 kertaa viikossa hintaan 150eur/kk.


JOEY

Joey on ihana, kiltti Irish Cob-ruuna. Joey soveltuu kaikentasoisille ratsastajille. 

Joey on käytössä tunneilla ja vuokrauksissa, Joeyn voit vuokrata halutessasi myös kuukausivuokralla 2 kertaa viikossa hintaan 150eur/kk.

SEPPO

Seppo on ihana shettisruuna, oikein kiltti ja tottelevainen myös tunneilla.Sepolla on korkeutta noin 115cm.

Seppo osallistuu tunneille, vuokrauksiin, talutusratsastuksiin sekä poninhoitotunneille.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita