TALLIN ASUKIT

Hevosemme elävät lajinmukaista elämää tarhaten laumassa isossa tarhassa, jossa on vaihteleva maasto ja puustoa suojaamassa sateelta ja auringolta, aamusta iltaan.  Hevosilla on vähintään yksi vapaapäivä viikossa, ja niitä hierotaan ja huolletaan sekä läpiratsastetaan ammattilaisen toimesta säännöllisesti. 

SALAMA

 on 155 cm suomenhevonen ja koulutettu ratsu (HeB+/100cm). Salama vaatii topakan käsittelijän, mutta on nöyrä,reipas ja toimiva ratsu ja ratsastaessa sopii kaikentasoisille.

Salama on herkähkö suustaan, joten ratsastathan sitä kevyellä kävellä. Tee pidätteet ja myötää heti sen jälkeen, älä jää vetämään, sillä Salama kiihdyttää vauhtia, jos jäät kiinni suuhun. Liian tiukka ohja saa Salaman vain hermostumaan.

Salama osaa olla haastava käsiteltävä ja varsinkin tarhassa se on äksy, joten älä mene tarhaan vaan houkuttele Salama rapisevan pussin ja leipien kanssa portille - anna aina sille kiinniotettaessa leipää tms, jotta se tulee jatkossakin mielellään luokse. Salamaa käsittelee vain tallin henkilökunta ja Salamaa päitsistä talutettaessa pitää aina olla naru turvan ympärillä, muuten se saattaa lähteä vetämään.

Salama sopii tunneilla kaikentasoisille ratsastajille, mutta Salaman varustaa ja käsittelee aina henkilökunta. HUOM! Ethän koskaan mene ottamaan itse Salamaa tarhasta!

HUOMIOITAVAA: Keväästä syksyyn Salamalla on oltava AINA ötökkäloimi päällä, kun sillä ei ratsasteta! MUISTA hypätessä suojat!

ELLI

ELLI on 140cm puolalainen risteytysponi ja koulutettu ratsu. 

Elli on kiltti, mutta saattaa olla käsiteltäessä vähän häselö ja testata käsitteljää, joten ole itse määrätietoinen sen kanssa. 

Ratsastaessa Elli on tykätty poni, sopivan reipas ja tasoltaan HeB  ja hyppää noin 80m, Elli sopii kaikentasoisille ratsastajille. 

Elli tekee tunnit, vuokraukset, talutusratsastukset.

MUISTA hypätessä suojat!


SVEN

Pikkuinen Sven on kiltti ja reipas pikkukaveri. Sveniltä onnistuu talutusratsastukset, vuokraukset ja Sven on myös tykätty tunneilla. Koulutustasoltaan Sven on HeB ja hyppää noin 70cm.

Sven on hyvin varma myös maastossa ja on innokas hyppääjä. MUISTA Svenille hyppyihin suojat!

Sven on käytössä tunneilla, vuokrauksissa, talutusratsastuksissa sekä poninhoitotunneilla. HELMI

Helmi on todella kiltti noin 160cm tamma, tasoltaan noin HeC (osaa myös HeB asioita) ja hyppää 70-80cm. Helmi käy tunneilla ja vuokrauksissa. 

SEPPO

Seppo on ihana shettisruuna, oikein kiltti ja osaava. Sepon koulutustaso on HeB ja Sepolla on korkeutta noin 115cm.

Seppo osallistuu tunneille, vuokrauksiin, talutusratsastuksiin sekä poninhoitotunneille.

MERI JA MAKSI

Meri on noin 142cm roteva eestinhevostamma. Meri on miellyttävän herkkä ratsastaa, koulutustaso noin HeB. 

Meri osallistuu vuokrauksiin, tunneille ja talutusratsastuksiin. 

Maksi on noin 115cm poniruuna. Maksi on kiltti käsitellä, ratsastaessa kentällä tarvitsee topakan ratsastajan, maastossa toimii hyvin eikä pelkää mitään :)  Maksi osallistuu vuokrauksiin, talutusratsastuksiin ja tunneille.

KYLLIKKI (KYLLI)

Kylli on kiltti Zemaitukas-rotuinen, noin 142 cm tamma. Kylli osaa HeB:n asiat ja hyppää noin 70cm. 

Kylli soveltuu kaikentasoisille ratsastajille ja se osallistuu tunneille ja vuokrauksiin.

SIMO

Simo on noin 120cm, korkeuttaan isomman oloinen risteytysruuna. Simon koulutustaso on HeB ja ponnua Simolta löytyy isommillekin esteille :)

Simo on hyvin leikkisä kaveri ja painiikin tarhakavereidensa kanssa jatkuvasti.

Simo käy tunneilla ja vuokrauksissa.