PERUUTUSEHDOT

PERUUTUSEHDOT:Kuluton peruutus ratsastusta edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään täysi maksu. Äkillisissä sairaustapauksissa kuluton peruutus samana päivänä klo 08 mennessä, tämän jälkeen tunnista veloitetaan täysi maksu.
Varaukset ja peruutukset VAIN kirjallisesti. 

VESISADE tai PAKKANEN eivät ole este ratsastukselle. Laita sään mukaiset vaatteet, niin ratsastaminen on mukavaa säällä kuin säällä. Tunnit pidetään periaatteessa aina, pakkasilla normaalit peruutusehdot ovat käytössä. Jos joudumme perumaan tunnin kovan pakkasen takia (yli -25c) , myös pakkasen takia perutut tunnit on velvollista korvata toisena päivänä.

Jos olet estynyt tulemasta, voit etsiä tilallesi vuokraussäännöt täyttävän henkilön tai tunnillesi sopivan ratsastajan, näin peruutuskuluja ei peritä. Jos perut ratsastuksen sairauden takia peruutusajan jälkeen (edellinen päivä klo 16) niin sinun pitää varata korvaustunti, kun olet parantunut. HUOM! Peruutuksia EI SAA laittaa instagramin kautta ja vakiotunnissa on 2 viikon irtisanomisaika.

Jos vakiotuntilainen on estynyt tulemasta tunnille, ja hän peruu sen peruutusehtojen puitteissa, hänen on varattava korvaustunti. Jos peruutus tulee liian myöhään, niin tunnista menee täysi maksu eikä korvaustuntia voi käyttää. 

Vakiotunneilla ja vakiovuokrauksilla on kahden viikon irtisanomisaika.