KESÄKURSSIT 2023

VUORELAN TALLIN KESÄ 2023!

8.-9.6. ESTEPERUSTEET- kurssi

Klo 10-14. Tämä kaksipäiväinen kurssi sopii ratsastajille, jotka haluavat harjoitella esteiden hyppäämistä ja esteratsastuksen perusteita ja jotka hallitsevat hevosen itsenäisesti ainakin käynnissä ja ravissa.Kurssilla ratsastamme 60min./päivä, lisäksi käymme esteratsastukseen liittyviä asioita läpi teoriassa sekä käytännön harjoittein.Hinta: 150eur/hlö (varausmaksu 50e + loppumaksu 100e)

12.6. tai 13.6. tai 24.7. UNELMIEN PONIPÄIVÄ

Klo 10-14Unelmien ponipäivä soveltuu kaikentasoisille ratsastajille, koska ratsastamme tasoryhmissä, ratsastusta on 60min./päivä. Lisäksi poninhoitoa, teoriaa sekä käytännön harjoitteita liittyen poneihin.Hinta:75eur/hlö/päivä (varausmaksu 35e + loppumaksu 40e tai koko summa kerralla)

19.6. ISTUNTAPAINOTTEINEN KOULURATSASTUS ILTAKURSSI

Klo 17-20Kurssi sopii kokeneemmille, noin HeC ja taitavammille ratsastajille. Kurssilla perehdymme istunnan merkitykseen ratsastuksessa, sekä ratsain (60min) että myös teoriassa ja käytännön havainnollistavin harjoituksin. Hinta: 45eur/hlö (maksetaan yhdessä osassa)

3. - 4.7. ESTERATSASTUKSEN TEKNIIKKAKURSSI

Klo 10-14Tämä kaksipäiväinen estekurssi sopii ratsastajille, joilla on jo jonkun verran kokemusta esteratsastuksesta ja jotka haluavat syventyä esteratsastuksen tekniikkaharjoitteluun, kurssilla hyppäämme myös ratoja. Ratsastusta 60min./päivä, lisäksi teoriaa ja käytännön harjoitteita liittyen esteratsastukseen.Hinta: 99eur/hlö (varausmaksu 50e + loppumaksu 49e)

OMAPONIPÄIVÄVoit varata "oman ponin" tallin poneista päiväksi. Omaponipäivän aikana voit maastoilla, hypätä, mennä ilman satulaa, syötellä, puunailla, hoitaa ja harjata poniasi. HUOM! Jos et ole tallin vakiokävijä tai jos sinulla ei ole riittävää kokemusta itsenäiseen toimimiseen ponin kanssa,tarvitset omaponipäivän tallin valvojalla. Hinta: 75e/päivä (kokeneet tallimme asiakkaat) tai 115e/päivä (sisältää tallin valvojan)

Tiedustelut ja varaukset: iarissanen70@hotmail.com Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko käteisellä tallille tai tallin tilille. Loppumaksu maksetaan 1kk ennen kurssin alkua.

Ps. Teemme myös räätälöityjä kursseja toiveiden mukaisella sisällöllä omalle porukallesi, kokoa kavereista oma ryhmä ja ota yhteyttä!Tervetuloa!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita